KØB KØD - Denne side er sidst opdateret: 27 februar 2020

Er man interesseret i kød fra Ungtyren, er der flere forskellige muligheder.

Der slagtes dyr året rundt, når dyrene er store og gamle nok, men der er derfor ikke altid kød på lager, skulle dette dog være tilfældet, kan man altid blive skrevet på en kontaktliste, og få besked næste gang der slagtes.

I bunden af denne side, kan man se tilgængelige udskæringer, og hvornår det næste gang slagtes.

Hvis man ønsker at købe kød fra Ungtyren, kan man enten købe de enkelte udskæringer og blande som man har lyst, eller man kan købe 1/4, 1/2 eller et helt dyr. Ét helt dyr giver dog nemt over 100 kg færdigvare (dette inklusiv suppeben og hakkekød), så man skal huske at det kræver lidt opbevaringskapacitet.

Kødet vil medmindre andet er angivet, være indfrosset, og lige til at putte i fryseren.

OBS: Grundet en større knæoperation, er både dyr og ejer rykket tilbage til mine forældres ejendom i Sønderborg, hvorfor der ikke kan leveres med dags varsel på Sjælland i øjeblikket - der bliver dog jævnligt samlet ture både til Sjælland, men også Nordjylland m.m.

UDSKÆRINGER:

Det kød der sælges, er fra ungtyre der er imellem et år til halvandet - kødet har derfor stadig mørheden som kalvekød og kræver kun skånsom tilberedning, men med en mørkere farve og dybere smag. Kød fra jerseyungtyre på græs er det oksekød med højeste indhold af de gode omega-3 fedtsyrer, og samtidig det kød der indeholder lavest kolesterol.

Der er pt. kød på lager (indfrosset og vakuumpakket)

Udskæringer skrevet med rødt er i øjeblikket udsolgt.
 

Udskæring:                            Ca. vægt:        Pris:

Mørbrad ................................ 840-930 g ............. 349-390 kr

Culotte .................................. 1000 g ................... 250 kr

Cuvette .................................. 680 g ...................  150 kr
Ribeyes .................................. 600 g .................... 250 kr

Ribeyes .................................. 450 g .................... 200 kr

Striploin steaks ..................... 600 g .................... 210 kr
T-bone steaks ....................... 2 stk (ca. 700 g) ....190 kr


Roastbeef ............................. 1000 g .................. 170 kr

Tværreb ................................. 1200 g .................. 80 kr

Bov m. ben ............................ 1000 g ................. 100 kr

Tykkam ................................. 1500 g .................. 150 kr

Lårtunge ................................ 900 g ................... 99 kr

Klump af bagfjedring ........... 800 g ................... 120 kr

Minutsteaks .......................... 560 g ................... 98kr

Yderlår (steg) ........................ 1600 g .................. 220 kr

Hakkekød ............................. 500 g .................... 40 kr
Hakkekød ............................. 1000 g .................. 70 kr

Suppeben ............................. 1000 g ................ 20 kr

Suppeben ............................. 3000 g ................ 50 kr

Hjerte .................................... 450 g ................. 30 kr

Tunge .................................... 500 g ................. 25 kr

Hale ....................................... 800 g ................. 80 kr

Lever ......................................1000 g ............... 75 kr

På forespørgsel er det ligeledes muligt at købe Nyretapper(Onglet/Hanger's Steak), samt brisler.

SLAGTEDATOER OG KONTAKTLISTE

Næste gang der er krogmodnet kød på lager er: Ultimo marts 2020

Kontakt mig på mail eller telefonisk for at reservere kød mod et depositum på 50% af originalprisen.

Man kan altid tilmelde sig kontaktlisten i bunden af hjemmesiden, og dermed blive kontaktet pr. mail når der er kød tilgængeligt igen.

© 2018 by UNGTYREN - Selma A. Jensen